CAW Limburg

U bent hier

5 redenen om CAW Limburg te contacteren

05.04

5 redenen om CAW Limburg te contacteren

Voor iedereen, voor elke welzijnsvraag

Zit je midden in een echtscheiding? Weet je niet meer hoe je de eindjes aan elkaar kan knopen? Lig je als jongere steeds overhoop met je ouders of leerkrachten? Of  ben je ouder en weet je je geen raad meer met die kwajongenstreken?  Sta je bijna op straat en weet je niet waarheen? Of heb je wel een eigen plek maar voel je je heel eenzaam? Zit je met persoonlijke dingen in de knoop? Ben je slachtoffer van geweld of een ander misdrijf? Of ben je zelf veroordeeld voor een misdrijf? Bij CAW Limburg is iedereen welkom met eender welke welzijnsvraag!

Professionele hulp


We zijn deskundig op vele terreinen en beschikken over goed opgeleide professionele hulpverleners die samen met jou zoeken naar voor jou werkbare oplossingen.

 

Vertrouwelijk

Je mag erop rekenen dat we discreet en zorgvuldig omgaan met je vragen. Al onze hulpverleners zijn steeds gebonden aan het beroepsgeheim. Wat je bij het CAW vertelt, blijft onder ons.

Anonimiteit

We maken het voor jou zo veilig mogelijk om over je situatie te praten. We bieden anonimiteit als je dat wenst en het kan.

Gratis

De hulpverlening in CAW Limburg is gratis. Enkel voor verblijf in een opvangcentrum wordt een kostprijs aangerekend.

Aarzel niet en contacteer ons! Kom langs, bel, mail of chat.

011 21 20 20 - cawlimburg.be