CAW Limburg

U bent hier

Jouw vraag is onze eerste zorg

Iedereen heeft het wel eens moeilijk. Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht met je zorgen bij vrienden of familie. Of je vindt er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten waarop het  helemaal niet lukt. Je voelt je alleen met je zorgen. Er gebeurt iets in je leven dat je helemaal in de war brengt. Je zit in een aanslepende situatie waarin het je allemaal te veel wordt.  Of je wil of durft met niemand in je omgeving over je probleem te praten.

Je kan terecht in het CAW

Je kan in het CAW terecht met elke vraag: een moeilijke relatie, persoonlijke problemen, financiële, administratieve, juridische of materiële problemen of vragen naar bemiddeling in een conflict in je gezin, familie of buurt.

In een aantal gesprekken kan een hulpverlener je helpen met informatie, advies, opvang, praktische hulp, begeleiding en bemiddeling. Soms zijn deze gesprekken al voldoende om zelf weer verder te kunnen.

Als je dat wil, kan je in een CAW ook beroep doen op verdere hulp of begeleiding. Zoals psychosociale begeleiding, opvoedingsondersteuning, relatiebegeleiding, bemiddeling in conflictsituaties of  opvang en begeleiding.

Wil je niet echt hulp, maar ben je op zoek naar een plek waar je tussen mensen kan zijn, gewoon voor een koffie en een babbel, dan vind je dat zeker in één van onze inloopcentra.

Crisis? Bel 011/28 38 73

Zit je in een crisissituatie en heb je dringende hulp nodig, dan kan je bij ons terecht voor crisishulp. Het CAW werkt hiervoor samen met verschillende organisaties in de regio.