CAW Limburg

U bent hier

Op verhaal kunnen komen

Zit je midden in een echtscheiding? Weet je niet meer hoe je de eindjes aan elkaar kan knopen? Ben je jong en lig je steeds overhoop met je ouders of leerkrachten? Of  ben je ouder en weet je je geen raad meer met die kwajongenstreken?  Sta je bijna op straat en weet je niet waarheen? Of heb je wel een eigen plek maar voel je je heel eenzaam? Zit je met persoonlijke dingen in de knoop? Ben je slachtoffer van een inbraak of een ander misdrijf? Of ben je zelf veroordeeld voor een misdrijf?

Neem contact op met het onthaal

Iedereen kan er terecht met elke vraag. We hebben expertise in huis over heel veel verschillende thema’s. Jong en oud, met welke vraag ook, is welkom in huis.
De eerste stap is niet makkelijk. Daarom willen we dat je echt zelf kan kiezen hoe het voor jou het makkelijkst is om contact op te nemen: via telefoon op het nummer 011 21 20 20, via mail of chat. Door langs te komen op het onthaal tijdens de openingsuren of op afspraak.

Je kan ook steeds anoniem met ons contact opnemen. Je hoeft niet te vertellen wie je bent. Soms maakt dat de stap makkelijker.

Wat doen we

Samen met jou willen we je vraag helderder krijgen en je situatie beter begrijpen. Wat heb je nodig? Wie en wat is voor jou belangrijk hierin? We geven je directe hulp: informatie, hulp bij administratie, antwoorden op juridische vragen, tijdelijke opvang. Heb je meer nodig, dan bekijken we wat binnen en buiten het CAW mogelijk is.

Jij kiest. En wij helpen je bij het maken van die keuzes.

Gratis, vertrouwelijk en vrijwillig

Het onthaal is altijd en overal gratis en voor iedereen toegankelijk. Je kan er op rekenen dat we discreet en zorgvuldig omgaan met de informatie die je ons geeft.  We zullen hierover steeds open, eerlijk en duidelijk met je communiceren.

Alle hulp in het onthaal is volledig vrijwillig. Geen enkele andere dienst kan je verplichten om naar ons toe te stappen en je te laten helpen. Jij kiest zelf op elk moment wanneer je geen verdere hulp meer wenst.