CAW Limburg

U bent hier

Mensen kunnen ontmoeten: hartverwarmend

Soms is de stap naar een hulpverlener erg groot. Of je wil op dat moment niet over je problemen praten, je wil gewoon mensen om je heen, wat warmte en gezelligheid, even die zorgen opzij kunnen zetten.
CAW limburg maakt op verschillende plekken ruimte voor ontmoeting, ontspanning en gezelligheid. Daar waar jij niet naar het CAW komt, omdat je het te moeilijk vindt om de stap te zetten, komen mensen uit het CAW ook gewoon naar jou toe.

Het inloopcentrum: een plek om thuis te komen

In een inloopcentrum kan je steeds terecht. Je hoeft geen vraag te stellen, of je problemen te vertellen. In deze centra kan je gewoon langsgaan wanneer jij het graag wil. Er is altijd wel iemand waarmee je kan babbelen. Zit je met dringende vragen, dan kan je die daar zeker ook stellen. Of wil je gewoon even niet alleen zijn, gezellig tussen wat anderen, verhalen van anderen horen, lachen… het inloopcentrum wil echt die plek voor jou zijn. Mensen met een lager inkomen kunnen er aan heel lage prijzen eten, kleren wassen en andere praktische dingen regelen. Ook alle activiteiten die we organiseren zijn gratis of aan zeer lage prijzen.

Iedereen is welkom!

In het inloopcentrum willen we vooral dat je voelt dat je er niet alleen voor staat, dat we er voor jou zijn. Maar willen we graag dat het een plek is voor gezelligheid, samen genieten, gewoon samenzijn.

Inloopcentra in Limburg

In Limburg vind je volgende inloopcentra:

Neem gerust contact op met een inloopcentrum in je buurt of spring gewoon binnen. Welkom!