CAW Limburg

U bent hier

Word maandelijks schenker

Steun de werking van CAW Limburg met een doorlopende opdracht en je bent met je maandelijkse bijdrage een trouwe partner van een CAW.

Met een regelmatige gift kan het CAW immers structureel haar werking versterken. Wil je het aanbod van het CAW in je buurt een hart onder de riem steken? Wil je mee kansen geven  aan mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie, slachtoffers van misbruik of geweld, jongeren met vragen of mensen zonder dak boven hun hoofd. Dan help je als maandelijks schenker het uitbreiden van de werking van een CAW naar jong en oud.

Met een maandelijkse bijdrage toon je je solidariteit op een heel concrete en doeltreffende manier.

 

Een grote impact met elke bijdrage

Met een maandelijkse gift aan het CAW werk je op een structurele manier mee aan het welzijn van iedereen in de provincie. Het steunen van een CAW via een doorlopende opdracht (geen domiciliëring) heeft immers voordelen:

  • Een CAW krijgt door jouw maandelijks bijdrage de mogelijkheid om ook op lange termijn te werken aan een toegankelijke zorg voor iedereen in de regio.
  • Je toont je solidariteit met kwetsbare mensen in je omgeving, zonder dat dit doorweegt in je budget.
  • Je blijft wel de volledige controle houden over je bijdrage want je kan deze doorlopende opdracht op elk ogenblik stoppen of aanpassen
  • Je blijft op de hoogte van de werking van het CAW. Het CAW informeert je over de manier waarop haar werking verder wordt uitgebouwd.
  • Op jaarbasis kan je deze giften fiscaal aftrekken.
  • Je maakt deel uit van een groeiende gemeenschap van sociaal bewuste mensen die samen willen werken aan een betere samenleving voor iedereen.

Bij interesse neem je best contact op met de verantwoordelijke fondsenwerking. Wij nemen vervolgens spoedig contact met je op voor verdere afspraken.