CAW Limburg

U bent hier

Samenwerking

CAW Limburg werkt voortdurend samen om mensen nog meer en beter te kunnen helpen. Om het welzijn in onze regio te versterken.

Samen met andere CAW's

De 11 CAW's in Vlaanderen werken intensief samen met elkaar en delen hun visie op algemeen welzijn. We maken gezamenlijke afspraken en spreken met één stem om te kunnen wegen op het welzijnsbeleid.

Samen met partners

We bouwen voortdurend aan partnerships met andere sociale organisaties in het gezondheids- en welzijnslandschap. We bundelen de krachten met spelers uit de arbeidsmarkt, de huisvestingsmarkt, de zorg voor mensen met een handicap, de jeugdhulpverlening, de ouderenzorg, en met gezondheidsinstellingen, scholen, OCMW, stad of gemeente. Op die manier kan CAW Limburg de mensen meer en beter helpen in de provincie.

Projecten en acties

Naast structurele samenwerking lopen er ook heel wat projecten en acties die gebaseerd zijn op een samenwerking met andere organisaties. Op deze manier willen wij mensen helpen op te komen voor hun rechten en hun aanmoedigen om hun problemen zelf aan te pakken. We willen bepaalde problemen aankaarten bij het brede publiek en de beleidsmakers.