CAW Limburg

U bent hier

VACATURE Hulpverlener - Team directe Opvang / veiligheids- en preventieplan Stad hasselt

Organisatie
Caw limburg
Plaats van tewerkstelling
Hasselt
Solliciteren voor
31.12.2017
Type
Betaald
Regime
Voltijds

Het betreft een oproep tot kandidaten voor het aanleggen van een wervingsreserve die geldig blijft voor een duurtijd van 2 jaar.

Op korte termijn is het de bedoeling van het bestuur om een invulling te doen. De Hulpverlener wordt halftijds tewerkgesteld door Stad Hasselt.

Het betreft een contract van onbepaalde duur (voor de duur van de subsidies). Het contract wordt gekoppeld aan een halftijds contract van CAW Limburg, zodat het momenteel om een voltijdse tewerkstelling gaat.

PLAATS IN HET ORGANOGRAM

Deze functie kadert binnen het departement Burger en Samenleving, afdeling Samenleving, dienst Preventie. De deskundige is een lid van het team van de dienst Preventie en rapporteert aan het diensthoofd Dienst Preventie. De hulpverlener maakt deel uit van het team Directe Opvang binnen het Thuislozencentrum Hasselt. Hij/zij werkt onder de aansturing van de teambegeleider van de Directe Opvang en onder toezicht van de clustercoördinator “Wonen & Thuisloosheid” van CAW Limburg.

HOOFDDOEL VAN DE FUNCTIE:

Als hulpverlener bied je een warm onthaal voor verwijzers van cliënten met een vraag naar directe opvang. Dit onthaal omhelst een eerste gerichte vraagverheldering. Daarnaast bied je als hulpverlener een kortdurende, intensieve, meestal directieve begeleiding, aan mensen die in een acute psychosociale noodsituatie zijn terecht gekomen en hierdoor dak- of thuisloos zijn geworden.

Gepubliceerd op 06.12.2017