CAW Limburg

U bent hier

Werken bij het CAW

Als medewerker

De CAW’s hebben al jarenlange expertise in hulpverlening aan mensen, met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving. Ook preventie en het signaleren van maatschappelijke noden en oplossingen bij het beleid is voor de CAW’s een dagelijkse prioriteit. Verbondenheid, toegankelijkheid en geloven in krachten van mensen dragen we hoog in het vaandel. Jij ook?

Betaalde jobs

Wil je graag mee jouw schouders zetten onder het maatschappelijk project van het algemeen welzijnswerk? Neem dan een kijkje bij de openstaande vacatures in CAW Limburg raadplegen. Niets gevonden? Neem dan een kijkje bij de openstaande vacatures in alle CAW's.

Als student

Ben je student en wil je graag meer weten over het CAW? Of wil je er graag een stage lopen of je inzetten als student in de dagelijkse werking? Dan helpen wij je graag!

Studenten met interesse in een stageplaats binnen het CAW vullen het stageverzoekformulier in (in word of in pdf) en mailen dit naar stages@cawlimburg.be. Dit stageformulier kan je vinden onder 'Downloads' rechts op deze pagina.

Je verzoek wordt vervolgens bezorgd aan de leidinggevende van de afdeling(en) waar je voorkeur naar uit gaat. Deze zal je verzoek dan verder behandelen en beantwoorden.

Wanneer een stageplaats beschikbaar is en je verzoek aan de vraag beantwoordt, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek waarin wederzijdse verwachtingen worden besproken. Verloopt alles naar wens voor jou als kandidaat en voor de leidinggevende van de afdeling, dan worden verdere praktische afspraken gemaakt.

De administratieve afhandeling gebeurt door de personeelsdienst van het CAW. De stage kan pas starten als zowel de praktische afspraken als de administratieve verplichtingen in orde gebracht zijn. Je stagebegeleider zal je hierbij begeleiden.

Het meest recente overzicht van beschikbare stageplaatsen vind je eveneens terug onder 'Downloads' rechts op deze pagina.

Als vrijwilliger

Wil je je vrije tijd zinvol invullen door je in te zetten voor mensen? Voel je je aangesproken door wat er reilt en zeilt in een CAW? Je hebt ervaring die je wil delen of je wil juist ervaring opdoen? Word dan vrijwilliger bij het CAW!

Lees meer over vrijwilligerswerk of neem een kijkje bij de vacatures.

 

Alle nieuwe personeelsleden, vrijwilligers en stagiaires (periode +6 weken) dienen een uittreksel van het strafregister-model 2 voor te leggen bij solliciatie bij ons CAW.